Premiem voluntarii care schimbă România!

Premiem voluntarii care schimbă România!

Premiem voluntarii care schimbă România!

Ambasadorii voluntariatului în Romania premiază cei mai merituoși voluntari ai anului 2014. Raed ARAFAT-Secretar de Stat în Ministerul de Interne, Iulia DEUTSCH-Șef-adjunct al Reprezentanței Comisiei Europene la București, Valeria RĂCILĂ VAN GRONINGEN-campioana olimpica la canotaj și Zoli TOTH-Bach in Showbiz vor premia vineri 12 decembrie 2014 începând cu ora 19:00 cei mai merituoși voluntari și cele mai bune proiecte de voluntariat ale anului 2014!


Vineri, 12 decembrie 2014, W.A.S.P. – Working Art Space and Production îmbraca straie de Gala! Cea de-a patra ediție a Galei Naționale a Voluntarilor are în acest an tema “Voluntariatul devine o tradiție.”, găzduind expoziții și momente artistice tradiționale românești. Gazda serii este ca în fiecare an Irina PĂCURARIU-Realizator TVR. Printre cei care vor acorda premii în seara evenimentului se numără și Paula HERLO-Senior Corespondent PRO TV, Mona NICOLICI-OMV Petrom Romania și Liliana PREOTEASA-Subsecretar de Stat în Ministerul Educației Naționale.


Anul acesta Gala va fi transmisă live pe internet cu sprijinul partenerilor noștri Radio Lynx. Puteți urmări evenimentul live începând cu ora 19:00 pe site-ul Federației VOLUM (www.federatiavolum.ro), site-ul Galei Naționale a Voluntarilor (www.galavoluntarilor.ro) pe (www.radiolynx.ro) si pe (www.responsabilitatesociala.ro)


Peste 200 de invitați sunt așteptați să celebreze voluntariatul și să premieze meritele sale pentru cele 4 secțiuni – Voluntarul Anului, Proiectul de Voluntariat al Anului, Centrul de Voluntariat al Anului și Coordonatorul de Voluntari al Anului, alături de companiile și instituțiile care sprijină mișcarea de voluntariat în România.


Competiția Gala Națională a Voluntarilor, ediția 2014  este realizată cu sprijinul Federației Fundațiile Comunitare din România, Ministerul Tineretului și Sportului,  Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Reprezentanței Comisiei Europene la București.

Gala Națională a Voluntarilor este un eveniment anual care oferă un loc de cinste voluntarilor din România o binemeritată recunoştere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate. Mai multe informaţii privind regulamentul, criteriile de jurizare, precum şi condițiile de nominalizare sunt disponibile pe website-ul competiției www.galavoluntarilor.ro